Over ons

Wij danken u voor het bezoek aan onze website.
Ruim 20 jaar geleden heeft Angelo van Dijk zelf zijn rijbewijs behaald.
Na jarenlang gewerkt te hebben als taxichauffeur heeft Angelo de beslissing genomen om meer te doen met zijn opgebouwde rijervaring. Het begeleiden van nieuwe weggebruikers is zijn nieuwe uitdaging en doelstelling.
Wat onder de jongeren steeds belangrijker wordt, is het snel behalen van het rijbewijs. Snelheid is leuk, maar dan wel in combinatie met kwaliteit. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zowel snel als stapsgewijs het o zo gewilde pasje te behalen.
Om deze reden laten wij de coureurs pas deelnemen aan het examen als zij er daadwerkelijk klaar voor zijn. Wanneer ze er zelf klaar voor zijn is de kans van slagen vele malen groter, ze leren veiliger omgaan met mede weggebruikers en het drukt de kosten van onnodige examens.
Elk persoon is er op een ander moment klaar voor. Aan het begin van het traject wordt er een indicatie gemaakt voor het aantal lessen dat een persoon nodig zal hebben. Wij benadrukken hierbij dat het een indicatie betreft. De ene persoon heeft de technieken en handelingen sneller onder de knie als een ander.
Bij ons lest u wanneer het u uitkomt en heeft u ten alle tijden dezelfde instructeur.
Transparantie en eerlijkheid staat bij ons op nummer een.